Mėsos mėgėjų juodos duonos „Paninis“

Juodos duonos „Panini“
Mėsos mėgėjų juodos duonos „Paninis“

2 porcijoms reikės:

  • 6 valg. š. majonezo
  • 0,5 arb. š. itališkų žolelių mišinio
  • 1 skiltelės česnako
  • 4 riekių juodos duonos
  • 8 kvadratinių riekelių čederio sūrio
  • 2 vidutinių pomidorų
  • 4 romėninių salotų lapų
  • 6 gab. plonai pjaustyto itališko rūkyto kumpio
  • 12 gab. saliamio
  • 4 arb. š. gruzdintų svogūnų

Majonezą sumaišykite su itališkomis žolelėmis, įspauskite arba įdėkite smulkiai sukapotą česnako skiltelę. Išmaišykite ir aptepkite visas duonos riekes. Dėkite po 2 gabalėlius sūrio, Tuomet dėkite riekelėmis pjaustytus pomidorus, salotų lapus, kumpio gabalėlius, saliamį, berkite gruzdintus svogūnus, vėl dėkite sūrį ir užvožkite kita aptepta duonos rieke.

Kepkite „Panini“ keptuvėje kol duona paskrus, o sūris ims lydytis.